.

"DU GAV MIG GÅSHUD AV DITT FANTASTISKA NUMMER!"

-MATS JOHANSSON

ORD FRÅN TV4 TALANG

"Man ska inte kunna göra detta i din ålder!"

- Edward Af Silén

TV4 Talang

"Jag är jätteimponerad av dig, bra jobbat!"

- Sarah Dawn Finer

TV4 Talang

"Fantastiskt! Bra jobbat!"

- David Batra

TV4 Talang

"Din lilla rackare... Alltså du har talang!"

- Bianca Ingrosso

TV4 Talang


ANDRA KUNDREFERENSER

"Vill verkligen rekommendera denna show till fester! Det var en höjdpunkt på trädgårdsfesten och alla gäster (stora som små) var imponerande av Magikern Noah! Han bjöd verkligen in publiken och även på en hel del skratt, samtidigt som man undrade- Hur f*n gjorde han det? Kommer absolut bokas fler gånger framöver"


- Jenny Olsson

Privat fest

"En spännande Magiker som vi haft turen att få besök av under våra kulturellla [sic] evenemang i Nymölla under Mickes Tivolivat. Det är viktigare med humor och att trollbindas av magi än man tror. Noah Selg är en mycket trevlig och skicklig ung Magiker som vänder uppockner på alla sinnen hos publiken i olika åldrar. Vi från Nymöllabygdens aktivitetsgrupp rekomenderar [sic] honom till både bröllop, firmafesten eller varför inte förskolorna eller äldreboenden."


- Jessica Nordkvist

Nymöllabygdens Aktivitetsgrupp

"Noha [Noah] Selg anlitades till Antonskolans Jubileum fest o både barn o föräldrar förtrollades av hans magi! Jag fyller snart 50 o vad passar då bäst? Jo magikern Noah både till släkt festen men även till festen med vänner o kollegors så två helger är bokade så i början av december är jag bara 25-30 år igen …. Hoppas jag"


- Maria Lennander

Privat fest, samt Antonskolan

"Första gången vi såg Noah Selgs show var på ett månadsmöte med vår pensionärsförening. Succé! Nästa gång var på en sommar familjefest utomhus som kyrkan bjudit in till. Succé igen! Noah Selg går med sin fantastiska show och skicklighet hem hos såväl gammal som ung!"

[...]

"Vi vill gärna varmt rekommendera Noah Selg som underhållare för såväl gammal som ung."


- Jan & Kerstin Perby

SPF, Köpinge församlings sommarfest, samt privat evenemang

"Asså wow vilken kille! Så rolig och så underhållande! Du är välkommen till denna familj igen."


- Marion Dahlberg

Facebook-recension

"Alltid överraskande magi, alltid frågande: "Hur sjutton gjorde han det där". Kan klart rekommendera Noah från den lilla till stora scenen. Härlig upplevelse att se han på scen. Humoristisk och proffsigt."

- Dennis Wennberg

Facebook-recension

"Mycket bra show! Blandade komik och magi på ett ypperligt sätt. Vi anlitade Noah till två föreställningar och var supernöjda!"


- Fredrik Holkqvist

ABK


FLER RECENSIONER & REFERENSER HITTAR DU PÅ FACEBOOK!